Monday, September 29, 2008

Viime lauantain asu


My Favorite Street Style






Bongasin ihanaa syyspukeutumista The Sartorialistin sivuilta! Sukkahousut ja erilaiset hameet on ainakin ollu kovassa käytössä mun syksyn asuissa. Vielä aion ottaa balleriinat ja muut kesäkengät käyttöön.Turhaa niitä bootseja on vielä pitää, ku kumminki koko talven niitä pääsee pitämään.

Saturday, September 27, 2008

What I want.. What I REALLY need!!

Eli oon jo tässä pari vuotta unelmoinu laatu laukun saamisesta ja nyt mahdollisesti lähitulevaisuudessa jompi kumpi näistä kullannupuista on minun!

Vaihtoehto nro 1: Miu Miu Bow Bag


Vaihtoehto Nro 2: Mulberryn Bayswater

Maanantaina selviää,että kumpi laukku on saatavilla. Until pidetään peukalot pystyssa :)

Friday, September 26, 2008



What can I say Chanel,Chanel and once again Chanel! Joskus Chanel on mun mielest vähän tätimäinen mutt toi mekko on kyll aivan ihana! Jonaki päivänä aion sijoittaa sit kunnon Chanelin laukkuun ja takkiin! Mutt siihen on nyt ainakin parikymmentä vuotta aikaa! Mutt sitä saa aina unelmoida

Thursday, September 25, 2008

I love my New!


Palkitsin itseäni Biancon kengillä 59 e


Sain tuliaiseks Marc Jacobsin Daisy hajuveden! Rakastan tätä! Sain myös siskolta Pura Lopezin kengät! Niistä laitan kuvia myöhemmin

Mulla on huomenna ruotsin ylioppilas kirjotukset nämä siis olivat pieniä palkkiota itselleni kuin luin ahkerasti. Lycka till muillekki joilla on kirjotuksia!

Wednesday, September 24, 2008

Street Style





Oon huomannu, että viimeisen puolen vuoden aikana oon bongannu parhaita asuja lehtien street style osiosta ja street stylelle omistautuneista blogeista. Catwalkin sijaan kadulta löytyy parhaat ideat ja yhdistelmät, jotka soveltuvat loistavasti arkeen. Lisäksi nykyiset julkisuuden henkilöt,joiden vaatetus kostuu elementeistä suurin piirtein samoista vaatteista. Esimerkiksi Kirsten Dunstin ja Alexa Chungin päällä näkyvät samat laukut,paidat,hameet useaan otteeseen,mutta silti samat vaatteet on joka kerta yhdistetty erilailla. Ei kenelläkään normaalilla ihmisellä ole varaa pitää jotakin vaatekappaletta vain kerran elämässä.
Tässä StreetStyle blogeja, jota itse luen melkein päivittäin:

- Stylesightsings
-StockholmstreetStyle
-The Sartorialist
-Hel Looks
-Altamira NYC
-Facehunrer
- Hoy Fashion
-Garance Dore
- Paris Street Style

Kuvat on Hoy Fashionin sivulta.

Thursday, September 18, 2008

London Fashionweek Inspiration







Tässä pari kuvaa,jota bongasin stylesightingsin nettisivuilta. Pääsen vasta ensi viikolla shoppailemaa, joten nyt iltasin kuumoilen ja tutkin mitä kaikkee kivaa haluaisin! Kävin tänää kirjaston jälkee Stupidossa ostamassa Radioheadin ja Wolf Paraden uusimmat levyt!

Tuesday, September 16, 2008

Luella s/s 09









Luellan kevään/kesän 2009 mallisto on tosi pirtsakka. Muotinäytöksen alussa näky paljon Luella tyypillisiä kukkakuoseja ja kirkkaita värejä. Loppuakohden kuitenkin asujen värimaailma muuttui vähän vaaleanharman sävyiksi.Erityisesti pidän Luellan vaatteiden tyttömäisestä ja erilaisesta koristelusta. Huomatkaa parin mekon pienet röyhelöt lantiolla! Yllättävän onnistunu yksityiskohta mun mielestä!

What I Want What I REALLY Need!!

Okei siis ens viikon perjantaina mull on Ruotsin ylppärit ja oon päättäny,että sen jälkeen aion palkita itseni jollain seuraavista asioista!



1. Marc Jacobsin Daisy-hajuvesi




2.Arcade Fire, Radioheadin, Wolfparaden cd:t Stupidosta. Okei nää nyt varmasti ostan jo tällä viikolla.

3. Mekko Forever21

Sunday, September 14, 2008

Vera Wang s/s 09







Kokonaisuudessa tää Vera Wangin mallisto on tosi hieno! What else can I say. Hienoja väriyhdistelmiä,vaateyhdistelmiä ja näyttävät kaulakorut. Voisin käyttää kaikkia noita vaatteita

Badgley Mischka s/s 09







Kävin läpi Badgley Mischkan kevään ja kesän muotinäytöksen. Huomasin,että mallistossa toistu paljon jo viime kesänä olleet trendit. Kukkakuosit,höyhen-look ja pitsi oli kovasti esillä. Näistä neljästä asusta tykkäsin eniten. Ennen en tykänny yhtää tosta höyhen lookista, mutta noi kuvien 3 ja 4 mekot on vallottavan ihania! Mitä mieltä te ootte?

Saturday, September 13, 2008

Alexa Chung









Alexalla on ajaton, tyylikäs, rento tyyli! Saan paljon vaikutteita tältä britti juontajalta. Alexa Chung on muuten ensi kuun Elle (UK) kannessa! Cant wait!