Sunday, November 30, 2008

Hometown Glory


This is a pic of Tallulah in SkyTower. I went there couple of times :)

Skytower I passed it every single day! My bus stop was right under it!!



Pics of one of the biggest park in Auckland





This is my other hometown. I found these great images from cobrasnake blog. Watching these images made me realise how much I really miss this place and everything that I got to be and do there.I want to go back there right now!! I quess Finland and I never have suited together that well. In NZ I felt like home right from the start!! Do u have places somewhere in the world that u would rather live in??

Someone like you






Nää kuvat on Vogue UK:n tammikuun 2009 yksistä kuvauksista. Kuvan malli on 16-vuotias Karlie Kloss,vaikka kaikki kuvat on hyvin saman tyyppisiä ja Karlien pieni kokemattomuus näkyy täysin samainlaisissa kasvon eileissä. MUTTA noi jalat! Siis noi on kaiken mallien yleistyksien mukaisesti Karlie omaa pitkät täydelliset raajat. Jokin tässä kuva sarjassa viehättää! Mitä te ootte mieltä?

Vietin koko vkl viihteen puolella tai siis molemmat sekä perjantai että lauantai illan. Perjantaina oli kaveri porukan pikkujoulut ja eilen sitte lähettiin Oonan kanssa Operaan! Tällästä mulla oli päällä.Mustat sukkikset,hapsumekko H&M:stä ja korkkarit,jotka jostain syystä ole kuvassa jalassa.

Saturday, November 29, 2008

I'm sorry I missed you I had a secret meeting in the basement of my brain




Täydellisen t-paidan metsästys on vieläkin käynnissä. Tässä on tosi hyvä kuva sellasesta teepparista mikä on hakusessa. Onko kukaan nähny tälläisiä kaupoissa?

Tän naisen hiukset on jumalaiset ja jotenkin on lähiaikoina huomannu että vaatteet,jotka on löysiä ja kietoutuvat rennosti vartalon ympärille viehättävät suuresti. Vaatteen volyymi tuo siistin,mutta kuitenkin rennon vaikutelman samaan aikaan.

Nämä acnen v-aukkonen paita ja mekko olis täydellisiä. Tämän tyyllisiä asukokonaisuuksia haluaisin omistaa!

kuvat: Garance Dore,the sartorialist ja acne

Thursday, November 27, 2008

All I need is a little time, To get behind this sun and cast my weight,







Tänäänkin vietin school-free päivää. Näitä päiviä tulee kyllä ikävä sillä pian tääki luksus loppuu.Huomisesta lähtien alkaa viimenen jakso,joten tästä nyt sitten alkaa ihanat pitkät päivät koulussa,kirjastossa ja töissä. Tänään mulla oli sitten päällä mustat korkkarit Dinsko, harmaa Gina,liivi Madeiralta ja farkut Leviksen. Have a nice day! Lähen tästä kohta puoli töihin :)

Wednesday, November 26, 2008

Hands down I'm too proud, for love




Vietin tänää laatu aikaa mun parhaan kaverini Oonan kanssa. Lähettiin siis seikkailemaan stadiin siis nimenomaan seikkailua se on kun me lähteään korkkareilla vipeltämään tonne loskan sekaan. Kuitenkin käytiin ostaa pari pakollista ostosta mm. ne kissa-naamiot meiän pikku "projektia" varten. Kierreltiin siis parit perus kaupat läpi,käytiin syömässä Johdossa ja sitt mentiin leffaan kattoo Vicky Cristina Barcelona. Tosi hyvä leffa suosittelen lämpimästi kaikille.Tässä nyt sitten viel kuvat niist naamioista. Nyt sitten aion levätä ja lukea uusinta Elleä (UK).



Tässä nää naamiot jotka ostettiin Accessorizest!




Ja nyt sitten uppoudun opiskelemaan uusinta Elle:ä! Tällä hetkellä mun viisi lemppari biisiä on:

Hot Chip - Over and Over
Editors-Smokers Outside the Hospital Doors
Kings Of Leon- Manhattan ( tai oikeestaan koko uusin levy on ollu kovassa kuuntelussa)
Everybody Knows -John Legend ( koko miehen tuotanto on loistava)
CocoRosie -Terrible Angels

Matthew Williamson collection for H&M




Britti suunnitelija Matthew Williamson suunnitelee H&M:lle ensi keväänä summer guest collectionin.Naisten kevät mallisto by Williamson tulee kauppoihin 23 huhtikuuta ja kesä mallisto miehille ja naisille toukokuun puolessa välissä. Matthew Williamson on kuuluisa hänen taitonsa yhdistää printtejä omalaatuisellaan tyylillään. Joten voisin kuvitella,että ens kesäksi löytää tosta mallistosta jonkun hienon printtitunikan ja jonkun kivan mekon :) Tätä oon kyllä lähössä keväällä metsästämään. Kukas lähtee mukaan?
Ylhäällä kuvia Matthew Williamsonin luomuksissa Keira Knightleyn ja Mischan Barton päällä. Aikas kivoja :)

Tuesday, November 25, 2008

'm moving to New York cos I've got issues with my sleep, Looks like Christmas came early, Christmas came early for me






Haluun NYC:iin! Suunnitelmana on nyt yhden mun parhaimman kaverin kaa lähtee sinne maaliskuussa heti kun mun kirjotukset on ohi! Yritän säästää tässä nyt sit koko tän ja ens kuun palkan niin sit tilanne alkaaki näyttää tosi hyvältä.Mut tässä on yks petite probleme matkassa sillä oon ens viikolla lähössä Skotlantiin mutsin ja iso-systerin kanssa.Eli siellä mita varmemmin tuun kuluttamaan "pikkusen" rahaa. Lähtö on perjantaina 5. joulukuuta ja paluu jo sitten heti sunnuntaina. Eli ei siinä hirveesti kerkee ja kun vielä lauantaina on se Coldplayn keikka mitä varten me sinne ollaankin menossa :) Mutta pelottavasti tää ostoslista on kasvanu mun pikku päässäni mm. American Apparelilt pari tollast rentoo t-paitaa,pitkähihast ( sen tyylisii mitä kuvissa Ashleyllä on päällä),musta hame,pari kivaa toppia,joku rento mekko ja mitä ikinä kivaa Topshopist,All Saintsista ja Urban Outfittersistä löytyy! Ja kaikki pitäis saada mahtumaan sellaseen pikku trolliin!Well good luck Erika! Toivottavasti löydän kans Skotlannista Olsenejen kaksosten kirjan.
Nyt lähen töihin tienaamaan mun ihanuuksia...

Monday, November 24, 2008

Pull the blindfold down So your eyes can't see Now run as fast as you can Through this field of trees






Winter is here! Ton eilisen talvi myrräkän jäljeltä on syntynyt ihania lumikinoksia! Tälläselta meiän piha nyt sit näyttää.
Tänään olin koulussa tekemässä yhen kokeen ja huomenna käyn tekee toisen! Eli perjaatteessa mun pitäs olla lukemassa eikä leikkimässä pikku-systerin kaverin koiran kanssa,tekemässä lumitöitä tai bloggailemassa. En voi itselleni mitään :)

Saturday, November 22, 2008

Miaauu!!






Make a note to myself! Seuraavissa naamiaisissa pukeudu kissaksi :) Yllättävästi toi leopardi naamioki näyttää makeelta. Ite haluan kyllä tollasen mustan perus,mikä tällä mallilla on vikassa kuvassa!
Onneksi ainaki ens vuoden alussa tullaan kavereiden kaa tekemään pieni projekti,jossa kaikki pukeutuu kissoiksi! Cant wait!
Muutin myös vähän sivun ulkoasua,että isotkuvat nyt sitten näkyy paremmin.Jos teillä on jotain juttu ehdotuksia tai muuta kysymyksiä niin laittakaa niitä ihmeessä tulemaan!

Friday, November 21, 2008

I guess I’m just used to getting my way I’m spoiled I don’t wanna be what you want me to be






Who doesn´t love backstage pics of models! Miten noi mallit saa niin yksinkertaisen kun basic t-paita/farkut lookin näyttämään jumalaiselta? Itellä on ollu tässä jo kesästä saakka metsästyksessä perus rento v-aukkonen valkonen tai vaalean harmaa t-paita ja rikotut vaaleat farkut.

Tässä kuva siitä Forever 21 tilatusta jumpsuitista! Se hame minkä tilasin on liian pieni,joten päätin antaa sen joululahjaks pikku-siskolle! Nyt on sitte molempien pikku-siskojen joululahjat hoidettu.

Thursday, November 20, 2008

Always had a feeling it would pass Never ever thought it'd be this way Still I keep in mind the snow is safe


Talvi on nyt sitten melkein virallisesti saapunut etelään! Lunta on ainakin nyt sitten ainakin toistaseksi maassa ja pakkanen paukkuu! Tajusin tänään aamulla,että mulla ei ole mitään erityisen kivoja talvivaatteita. Eilenkin hain tullipostista ensikesälle ihanan jumpsuithaalarin ja mekon ,joka on pikkusen liian pieni! Ärsyttää!!! No ei auta itku. Kohta lähen töihin ja tässä vähän aikaa oon netistä ihastellut kivoja vaatteita ja oon jälleen kerran tullut lopputulokseen,että pakkas säähän on lähes mahdotonta pukeutua lämpimästi että omaan tyyliini toteuttaen. Seuraa siis kuvia,josta haen inspiraatioa pukeutumiseen. Hyvää torstai päivää! Nauttikaa lumesta,jos sitä vielä on jossakin päin :)