Friday, October 31, 2008

Good girls are happy and satisfied I won't stop asking until I die
Nyt kun kerran alotin tän: " tietyllä kansalla on luonnostaan hyvä tyylitaju"-jutun! On pakko vielä toinen kansa,joilla on hyvä tyyli! Mikä muu se voisikaan olla ku lahden toisella puolella sijaitseva RUOTSI! Kaikki suomalaiset,naispuoliset henkilöt voivat varmasti myöntää,että kyllä ne ruotsalaiset vaan pukeutuvat paremmin. Suomessa kun harva sijoittaa vaatetukseen ja muuhun oheistuotteeseen niin kuin hela ruotsin kansa! No ylläri niillähän on Topshop,Urban Outfitters,Bik Bok,Monki ja lukuisat loistavat pikku putiikit!

Kuvat stocholmstreetstyle
nyt kuuntelen: I Don't Know What I Can Save You From- Kings of Convenience

Thursday, October 30, 2008

Used to be the one of the rotten ones And I liked you for that

French do it so much better!! Ranskalaisilla on synnynnäinen tyylitaju.Kun taas täällä pohjolassa ainoastaan harvat ja valitut on siunattu moisella. Tykkään paljon ranskalaisten tyylin ajattomuudesta,rentoudesta ja sivistyksestä. Minkä maalaisten tyyliä te ihailette?

Wednesday, October 29, 2008

How fast we burn? How fast we cry? Simple we live. Simple we die

Tässä on mun ottamia kuvia, pari ekaa on Sydneystä ja muut on Uudesta-Seelannista!Haluun takas tonne! Tykkään ottaa valokuvia. Nyt vaan haluisin pikkusen paremman kameran kun tää mun Lumixin digikamera. Viikonlopun aikana kun on digimessut niin ajattelin tutustua tarkemmin järjestelmäkameroihin! Tän vuoden puolella olis vielä tarkotus hankkia sellanen :)

Tuesday, October 28, 2008

But I don't want to play the part And I don't want a taste of victory No, I don't want to read your thoughts anymore,Ne,jotka ovat seuranneet The Hills reality tv-sarjaa tietää varmasti Whitney Portin. Omasta mielestäni Whitney on sarjan parhaimpia tyyppejä. Samoin ajatteleville ihmisille mulla on hyvä uutinen! Tän vuoden lopussa alkaa Whitneyn oma sarja The City! Siinä aletaan seurata Whitneyn elämää ja uraa New Yorkissa. People Revolution on vaihtunu Diana Von Furstenbergiin, Whitneylla on mies draamaa jne! Sarjan traileri vaikutti ainakin lupaavalta. Sen voi kattoo tästä!
Oon muutenki seurannu Whitney ja sen tyyli on kyllä tosi makee! Take a look :)

Monday, October 27, 2008

People are fragile things, you should know by nowTwo words: Dolce & Gabbana

Alice & Olivia

Miu Miu! Tosi söpö!

Fendi, tämmönen mekko olis aika hieno ens kevään yo-juhliini! Okey ei oo ihan realistista ajattelua,but hey girl can dream:)


Marchesa, tää on just sellanen maxi-dress mikä on pyöriny mun päässä kuukausia! Haluisin tälläsen ens kevääks

Milly

Mint Jodi Arnold Dress. Tykkään paljon vaaleista ja puuterin-sävyisistä mekoista. Tässä mekossa on viell kaiken lisäksi on hieno kontrasti kahen eri kankaan välillä! Haluun tälläsen!

Kuolasin tänää net-a-porterin sivuilta tälläsiä ihanuuksi! Tää on jo taidetta. Kymmenen pistettä ja papukaija merkki sille joka osas yhdistää otsikon Editorsin- Munich biisiin! Oon kuunnellu sitä melkein koko päivän :)

Sunday, October 26, 2008

Emma Watson

Emma Watson on noussut Harry Potter leffojen pikku-Hermionen imagosta suorastaan tyyli-ikoniksi! Oon tämän syksyn aikana huomannu,että jokainen neidin tyylistä on tullut ilmiömäisen onnistunut,klassinen ja inspiroiva! Nykyään kun usein näkee julkisuuden henkilöillä vaatteita tai asuja,jotka ovat suorastaan kertakäyttö tavaraa! On mukavaa vaihtelua seurata Emmaa,jonka tyyli soveltuu myös " normaalien" ihmisten jokapäiväseen vaatetukseen!

Friday, October 24, 2008

I like
Pientä inspiraatiota syys-pukeutumiseen! Rakastan ensimmäisen asun onnistunutta kerrospukeutumista. Varsinkin toi harmaa villatakki on hieno oivallus! Tokassa asussa rakastan kaikkea värimaailmaa,mekkoa,blaiseria ja erityisesti söpöä hippi-tunnelmaa tuovaa pantaa!

Thursday, October 23, 2008

Lempi Blogeja


Luen päivittäin eri blogeja ja ehdottomaksi suosikeiksi on noussut Garance Dore,Paras aika Vuodesta,Elin Klingin,Ebba Von Sydowin,Lin Gustafssonin,Bie dans peau,what to wear daily sekä fashion chaletin blogit on ainakin hyviä. Street Style blogit ovat taas aivan toinen kategoria.En varmastikkaan ole ainoa joka lukee Stockholm Streetstylen,The Sartiolastin,facehunterin ja stylesightingsin blogeja. En malta odottaa,että itse saan hankittua Canonin järjestelmä kameran ja pääsen itsekkin ottomaan kunnon valokuvia. Tykkään kovasti ottaa valokuvia, jo yheksän vuoden ikäisestä oon meiän filmirulla järkkärillä ottanu kuvia kaikista matkakohteista. Parhaat kuvat sain otettua kyllä Uudesta-Seelannista. Seuraavaan postaukseen voisin laittaa kuvia niistä.

Tuesday, October 21, 2008

If every angel's terrible Then why do you welcome them


Kuvahttp://fashionpics.blogg.se/

Päivän artisti CocoRosie
Kuuntelen nyt : CocoRosie- By Your Side

Do you wanna come over and kill some time?


Bloc Party on vihdoinkin tulossa Suomeen! Kolmen vuoden odotuksen jälkeen pääsen vihdoinkin näkemään bändin livenä! Kerrankin voin ylpeänä sanoa,että Suomi ei ole enään täysin jokin perä-kylä minne tulee vaan vanhat/uransa kohokohtansa menettäneet rock starat ja tietysti kaikenmaailman hevibändit! Jo tän vuoden aikana on suomessa nähty Interpol, The National,The Wombats,Broken Social Scene,Mgmt,FooFighters jne.
Itse rakastan live musaa ja odotan innolla Coldplayn ( Skotlantiin), Wolfparaden ja Bloc Partyn keikkoja. Näille keikoille olen onnistunut jo ostamaan liput! Eli ainakin näihin olen suuntaamassa :)

Sunday, October 19, 2008

Willa Holland Gossip Girliin!O.C:sta tuttu Willa Holland (sarjassa Maryssan pikku-sisko Caitlin). Willa tulee näyttelemään Gossip Girlissä Agnesia. Mallia,joka ystävystyy Jennyn kanssa.Lukemani mukaan Agnes ei ole hirveän hyvää seuraa Jennylle.Kuitenki kolmen jakson ajan Willa Hollandia tullaan siis näkemään.

Your All I Need
Haluun lämpimään! Haluun hellehattuja,aurinkolaseja,rentoa pukeutumista,matkustelua,konsertteja,kavereita ja valokuvaamista! That All I Need :) Who is with me?

Thursday, October 16, 2008

The New Kate Moss
Zippora Seven 16-vuotiasta mallia Uudesta-Seelannista on hehkutettu uusimmaksi Kate Mossiksi. Täytyy kyllä sanoa,että tästä kiwista on paljon ainesta! Take a look at yourself!