Tuesday, September 9, 2008

Atonement dress!


Mun piti alunperin tehä juttu mun kaikkien aikojen lempi mekoista mitä on ollu leffoissa. Ihan ensimmäisenä tuli tietenkin mieleen Atonement-elokuva. Keira Knightleyllä ( kuten kuvista näkyy) oli päällä tällänen kaikin puolin täydellinen smaragdin vihreä pitkä mekko. Vaikka ekasta kerran, jolloin näin kyseisen leffan on jo vuosi en oo vieläkää päässy yli tästä täydellisyyden huipusta. Meinasin itseasiassa ostaa yhdestä Vintage liikkeestä tän tyylisin mekon. Sitä olis kyll pitäny muokata jonkin verran,mutta sama idea siinäkin oli.
Jos joku ei sattumoisin ole sattunu näkemään kyseistä leffaa suosittelen lämpimästi.

Toinen mainitsemisen arvoinen leffa, jossa on mun mielestä makeita vaatteita on Marie Antoinette! Voi kuulostaa tosi oudolta,että jonkun rokokoon aikaset mekot on mun mielest hienoja. I know! Tohon aikaa kyll panostettii kankaiden laatuu ja koristeellisuuteen. Take a look :)

1 comment:

uu lala! said...

Aaa! Ei juku, mäki rakastuin tohon mekkoon kun elokuvan näin (eikä ollu lainkaan huono leffakaan), onnistuin sitten onnellisesti unohtamaan, mutta nyt en varmaan pysty taaskaan muuta ajattelemaan!
Kutsuispa joku mut fiineihin juhliin!