Friday, October 31, 2008

Good girls are happy and satisfied I won't stop asking until I die
Nyt kun kerran alotin tän: " tietyllä kansalla on luonnostaan hyvä tyylitaju"-jutun! On pakko vielä toinen kansa,joilla on hyvä tyyli! Mikä muu se voisikaan olla ku lahden toisella puolella sijaitseva RUOTSI! Kaikki suomalaiset,naispuoliset henkilöt voivat varmasti myöntää,että kyllä ne ruotsalaiset vaan pukeutuvat paremmin. Suomessa kun harva sijoittaa vaatetukseen ja muuhun oheistuotteeseen niin kuin hela ruotsin kansa! No ylläri niillähän on Topshop,Urban Outfitters,Bik Bok,Monki ja lukuisat loistavat pikku putiikit!

Kuvat stocholmstreetstyle
nyt kuuntelen: I Don't Know What I Can Save You From- Kings of Convenience

3 comments:

Roosa said...

Mä en ole oikeen sinut noitten yleistyksien kanssa, mut kun noitakin kuvia katselee niin kyllä se ruotsin pimut osaa pukeutua :)

Lilya said...

Toi vipa on tosi ihana!:)

erikas said...

roosa: Joo oon samaa mieltä,että yleistäminen ei oo erityisen fiksua! Kuitenkin oon moneen otteeseen huomannu,että tää meiän naapurikansa (ainakin isoissa kaupungeissa) osaa vaan yksinkertaisesti pukeutua persoonallisesti/tyylikkäästi :)Esim Tukholmaan verrattuna niin ei stadissa tulee harvoin vastaa ihmisiä,joiden perään vielä kurkkaa !(asu valinnan takia ;D)