Wednesday, July 16, 2008

Classic style Icons


Tässä pari henkilöä, jotka inspiroi oon jo vuosia tykänny näiden persoonien tyylistä ja nää pari klassista kaunotarta pysyy aina fashion icons- listalla!

Number 1.

-Audrey Hepburn!

Rakastan Audreyn ajatonta tyyliä sekä mahtavia leffoja. Ensimmäinen Audreyn leffa,jonka näin oli Sabrina vasta sen jälkeen näin Breakfast At Tiffany´s !

Number 2.

- Edie Sedgwick!

Ediellä on tosi persoonallinen tyyli ! Rakastan legginsejä, mustaa ja hyvin persoonallisia asuja. Leffassa Factory Girl Sienna Miller vangitsi tosi hyvin Edien tyylin,puheen ja muutenki koko olemuksen. Suosittelen Factory Girlin katsomista, jos se on jostain syystä jääny väliin!


Numero trois!


Jackie Kennedy no explanation needed! Klassiset leikkaukset, selkeät väri yhdistelmät. No one does it better than Jackie :)
Number 4!


- Twiggy! Jotenkin jossain määrin 60-luku on mun yks lempi vuosikymmenistä muodin suhteen. Noi boheemit lyhyet mekot on mahtavia! Ja Twiggy pitkineen ripsineen ja jalkoineen on vaan lumoava.

2 comments:

tryffelisydämmet said...

Audrey on kyllä aivan mahtava! Mainitsemasi leffakin on hyvä. :)

christina said...

En kyllä yhtään ihmettele, että juuri nämä neitokaiset inspiroivat sinua kovasti - juuri nämä tyylitaiturit inspiroivat kovasti myös minua. :)