Wednesday, May 27, 2009

She had the most amazing....

Lashes,lashes,lashes!
Its time to share with you about my new xtreme lashes!
I just absolutely love them. I´ve had them now for couple of days and I just gotta say they´ve made my morning routines much more easier.
It took little bit more than 2 hours to have the whole two rows done but it definitely was worth it! The treatment wasn´t too bad but I just have little problems relaxing cause currently I am stressing about heaps of things. But my best friend told me that she fell a sleep when she had her lashes done today. Anyways xtreme lashes is the original lash extension treatment but now ever since it has gotten very popular there are lot of different variation of this treatment. But this is the very best one.The lashes are attached with a special glue a few milimeters from the beam of the lashes and you can decide yourself what kind of lashes do you want to have. For example if you wanna have longer or thicker. I chose longer 12mm long lashes.So now my lashes are almost twice as long as they used to be! Yey:) And I don´t have to refill my lashes until like 5 weeks if I keep these in good condition.

After the session I had to avoid not to wet my lashes cause then my glue wouldn´t dry thoroughly. Also I had to sleep on my back the first night but these are just little things.
If you have any guestion about my new Bambi lashes I am more than happy to answer:)

By the way you would be amazed how many celebrities have Xtreme lashes.
Just to mention some Katherine McPhee,Rebecca Romijn ( Ugly Betty actress),Nicolette Sheridan ( Desperate Housewives, Anne Lynne McGord ( Naomi in 90210).


Vielä pieni selostus suomeksi näistä mun uusista Xtreme lashes:istä. Elikkäs mulla on nyt tälläset ihanat ripsenpidennykset.Kävin maanantaina laittamas tälläiset läheisessä kauneushoitolassa. Kyseisten ripsien laitto kesti mulla kesti koko rivin laitta sellaset reilut 2 ja puol tuntii. Se voi sitten 2h paikeilla mutta kun mulla näitä lyhyitä omia ripsiä riitti niin paljon. Hoitokäynnin alussa omat ripset mitattiin ( mun omat on noin 7-8mm) ja kun itse halusin luonnollisen näköisiä pidempiä ripsiä niin mulle päätettiin sitten laittaa 12 mm ripsiä. Niitä sitten liimalla kiinniteltiin parin mm. päähän mun omista ripsistä. Parin tunnin lepäilyn jälkeen mun tylsät omat ripset oli sitten muuntautunu täydellisiksi räpyti räpyti Bambi ripsiksi:D
Ekana päivän ei ripsiä saa kastella,ei saa käydä uimassa solkussa jne. Sekä ekä yö ripsien kanssa piti nukkua selällään. Mutta nyt parin päivän jälkeen ei pahemmin tartte niitä varoa. Joka aamu vaan harjaan ne ripsiharjalla kuosiin ja silmienmeikin poistoaine meni kanssa vaihtoon (ei saa käyttää öljypohjaisia tuotteita) ja ripsari roskikseen:D Että sellast uutta tännepäin. Toivottavasti teiän alkuviikko on sujunu hvyin. Mä lähen nyt treenaamaan mun puhetta lauantait varten... En vieläkään osaa sitä ulkoa:D

xx


11 comments:

Styledrop said...

Hei, tsemppiä lauantaiseen! Ja ihanat räpsyt!

Anonymous said...

Paljonko maksoi?
Saako noita taivuttaa?

kiitti vastauksista jo etukäteen:)

erikas said...

Styledrop: Kiitos:)

Anonyymi:Siis koko rivi makso 80 euroo,koska kyseisessä paikassa missä kävin nii laittaja ei vielä ole pro.Muissa paikoissa hinta on sitten 140 e tienoilla:) Riippuu toki paljonko niitä ripsiä sitten laitetaan.Ylläpitö siten tämän ekan hoidon jälkeen on sitten vaan ihan 20 euron tienoilla! Kun tippuneiden ripsien paikalle laitetaan uusia.
Näitä ripsiä ei voi taivuttaa normaaleilla ripsientaivuttajilla,mutt sitt voi kuulemma ostaa jotain ihme kihartimia niitä varten:D Näin ainaki luin netistä ja ripsaria saa käyttää jos haluaa.
Toivottavasti vastasin sun kysymyksiin hyvin :) Jos vielä jotain tulee niin kysele vaa ihmeessä!

Anonymous said...

missä se paikka on, ja minkä niminen missä kävit nuo laittamassa? Saitko ajan nopeasti?

Oot tosi sievä!

Kinja said...

upeat noi! Vitsi ostaisin noi itselleni peruskoulun päättäjäislahjaksi, mutta ei mulla kyllä ole tollaisia rahoa. Mutta missä kävit ottamassa ja kauanko noi pysyy? :)
ps. vitsi mikä kunnia toi puheenpitäminen!

♥ fashion chalet said...

I love your eye makeup, tips? :)
and the girl's lace glove in image #1
x, thanks!

erikas said...

anonyymi: Kävin itse Kauneushoitola Mandarinassa,koska se on lähin. Mutta tässä on lista muista kauneushoitoloista,jotka laitta xtreme lashesia http://www.xtremelashes.fi/page11.html. Riippuu paikasta miten aikaa löytyy! Tonne tapiolaa on kai varauksia jo heinäkuulle saakka,koska se on Suomen paras xtreme lashes laittaja.Mutta kandee soitella ja kysellä miten aikoja löytyy:) Ite sain puolentoista viikon sisään.

ja kiitos:)

Kinja: Kävin ite ottamas tossa edellä mainitussa paikassa ja siis riippuen siitä miten ripsistä pitää huolta ja miten omat ripset kasvaa niin maksimissaan nää pysyy 5 viikkoa. Täydennystä sitten pitää mennä tekemään kun siltä näyttää:) Kiitos! Joo se on todellakin suuri kunnia ja oon ottanut sen ihan tosissaan. Puhe on tehty viikko sitten ja nyt vielä hion sitä verbaalista osuutta!

fashion chalet: Thank you:)

Anni said...

Löysin joskus aikoinaan nuo kuvat Doutzenista, se on niin nätti niissä :)

Ja hirveen pitkiltä ja paksuilta, mutta kuitenki luonnollisilta noi näyttää..!!

stephanie said...

they look amazing on you! So long & very natural- can you imagine them with mascara!!!!!! :)


x
x

erikas said...

Anni: Oon niin samaa mieltä noista Doutzenin kuvista aivan mielettömän hienoja! Joo siis luonnollista lookia halusin ja ei nää kyllä yhtää liian "feikin näköset". Kaikki vaa aina kyselee,että mitä uutta ripsarii tyylii käytän:D

Stephanie: Thank you! Yeah I should give the mascara a try one say:) I am sure it would look very glamorous:)

lauren. said...

doutzen is beautiful

you look amazing with those lashes! i want them. in fact im googling them right now!!

are you allowed to curl them and apply mascara to them??