Thursday, December 11, 2008

Because Iam me and your are u !
Isn´t she gorgeous! Yesterday i watched the newest episode of Gossip Girl and it was so sweet. I almost cried... I just love the Chuck and Blair plot. Unfortunetely we all have to wait for the next episode for couple of weeks :( The fashion,music and plots in the serie are always amazing! in the beginning I hated what Blair was wearing and I didn`t like Jenny at all.But now I think the opposite. Do you follow Gossip Girl? If u do whose your favourite character?

P.S: I am very suprised that I am one of the most favourite of the week in Chictopia! Check it out.
If u haven´t heard of chictopia before its definitely worth of look! Have a nice day!

6 comments:

sweethearts said...

niiin nätti! tuommoset hiukset ois kiva saada, haha.

oi vitsi muuten, kivoja ostoksia sulla sieltä reissusta ja vähän siisti, ku oot tuolla chictopissa :--D

BlueberryNight said...

Oh my mä rakastin tota 13 jaksoa!! Chuck oli niiiin mahtava siinä<3 Loppu oli kyllä hirvee :( Mä itkin kaks kertaa:D lopussa ja siinä kun chuck oli blairin huoneessa :(

BlueberryNight said...

Niin ja mähä sanoin että sä näytät ihan staralta! Ei ihmekkään kun oot noin hyvin tuolla chikki mestassa sijoittunut! :D

erikas said...

sweethearts:Mäkin tykkään noista hiuksista tosi paljon :) Kiitos ihanista kommenteista! Piristätte mun pitkää päivää :)haittaako teitä muuten ku alotin kirjoittaa englanniksi??

blueberrynights:Mäki itkin just siinä kohtaa ku ne oli siin Blairin huoneessa <3 se oli niin ihana ku chuck sit tuli sen luokse!! (mäki haluun oman chuckin!!) Kiitos tosi paljon ihanista kommenteista :) sun tää nimi blueberrynights on tosi valloittava tulee mieleen se saman niminen leffa!! tykkäsin siitä kovasti!!

Trikoo said...

Ooh! Ekan kuvan mekon vois vaikka väkertää itse kera ompelukoneen jokunen päivä :)

erikas said...

trikoo: joo mä alkaisin ihan heti tekee jos osaisin :D Toi rypytys ei kyll varmaa multa onnistuis!!