Tuesday, February 10, 2009

The news said the sky is falling, the globe is warming My country warring, leaders are lying, time is running No where to go
The beautiful Coco Rocha. I instantly fell in love with this editorials casual atmosphere. Furthermore her hair and make-up looks great. I will definitely try something like that this Thursday! Can´t wait officially zero days of school left on that day.
The past couple months I´ve worked really hard planning and organizing various aspects of the day. Today among other things I made this cool headpiece. Me and my best friend are going to wear these on Thursday at school ( Penkkarit)
My dog guarding 270 kg of candy!
Siis meiän perheen koira vahtii tässä penkkari karkkeja:) Aikas söpö!

13 comments:

lisa @ luxe said...

i think i like coco better with this dark hair instead of the new red...
kisses from las vegas

Äppelblom said...

Sä näytät ihan sun profiilikuvassa yhdeltä mun luokkakaverilta!:) Vähän mä odotan penkkareita ja abi vuotta. No, joo mut mä tiedän että nää lukiovuodet tulee menemään niin noepeasti sillä nyt on jo neljäs jakso mikä tarkoitaa että tästä kouluvuodesta on jäljellä vielä yks jakso ja sitten on kesäloma. Ja mulla on ihan sellanen tunne että just oli elokuu ja mä aloitin lukion. Ja tähän asti on ollut ihan mahtavaa joten kaikki ilo on otettava irti.:)

Muuten mä kommentoin nyt tässä samalla Olsenien sisko postausta. En ole ikinä oikein ollut heidän faninsa. Jotenkin yli hehkutettuja mutta mä luulen että noi kuvat ja asut sai mut toisiin ajatuksiin sillä onhan heillä ihan mahtava tyyli.:)

Anonymous said...

I see no headpiece..?

Leoona said...

Hani noiden pussittaminen tulee oleen mission impossible! En tajunnu et niit on NOIN paljon! :O

Leoona said...

Ja missä on hei se kuva meijän päähineestä?! :((

Bella said...

Beautiful!!

filthy lust said...

she's beautiful.

Stephanie said...

I posted this editorial a little while back. it never gets old! She looks STUNNING! So glamourous in the perfect way.

xx
sounds like a fun thursday ahead of you with all that candy and those lovely headbands you described! would love to see a picture of your look Thursday, if at all possible ;)

xx

erikas said...

lisa@ luxe: I agree with you:) I really don´t like her current red hair! Cool greetings all the way from Vegas:)

äppleblom: Haha:) Kaikki aina sanoo,että näytän aina joltain! Oli se sitten joku kaveri laura tai Denise Richards:D Siis toi koko lukio meni niin nopeesti.. Varsinki tää vika vuos:( On kyll pikkusen bittersweet olo ku tää kaikki on nyt sit kohta ohi! Nauti ihmeessä täysillä sun lukio vuosista!

anonymous: Sorry I totally forgot:D I am gonna post of photo of it today! I promise:)

Leoona <3: Siis joo täs tulee menee koko päivä ku pussitettaan noi karkit! Onneks oon värvänny paljon mukavia apureita:)

päähineest kuva tänää :)

Bella : I agree!

filthy lust: Yep she really is something:)

stephanie: Oh you did:) We got a good taste for editorials then:D
About the special Thursday I am gonna make a huge post of it! I promise heaps of photos and maybe even that video that I was telling about in here. Also today I will be working whole day with tomorrows arrangements so you will definitely get a sneak peek for tomorrows festivities :)

Behind the Seams said...

love coco!

rebeca said...

thanks:):)
Coco is fantastic!

coco said...

I love Coco. These are fabulous pictures.

LoveMore said...

oh adore coco! and this dark brown shade looks fantastic on her long locks.

x LM