Wednesday, February 4, 2009

Once I wanted to be the greatest Two fists of solid rock With brains that could explain Any feeling
I think that everyone has a certain look that they found very appealing and what they would love to assemble.This is THE very look that has intrigued me as long as I can remember.I absolutely love these images.
The whole Jane Birkin meets Cat Power meets Alison Mosshart look is what I want and what I can mostly identify to. If it was up to me I was up to me. I would pack my bags and move for example to Australia or NZ. I would continue that great relaxed life that was filled with traveling,sun,music and friends. That suits me much more :DWell that´s what I would like to do at this very moment. My mum always said (when I went abroad for a one year) that they would never get me back once I started that road. They always suspected that I would leave Finland after I had finished my school in Finland. Well, my school is over and matriculation examinations are only thing left to do. I am gonna apply to study economics ( Sweden,Finland) but I am not sure if I wanna stay in Finland.
Do you guys ever look back and realise that you were much more "happier,better" person years ago than you are at the moment? Or is just me who is a bit lost? :D

Have a great day everyone. I am going back to revision for the tomorrows mother tongue matriculation exam part 1! Wish me good luck:) I am going to need it!

xox Erika

6 comments:

wen said...

Hyvin kirjoitettu! :)
Itse en ole niin hirveästi matkustellut, mutta sekin vähä maailmalla suhailu on saanut minut aivan tolaltani siinä mielessä, että polte on kova päästä kuluttamaan maailman mantuja. Suomi ei ole vaihtoehto :D Tai on ja ei. En tiedä.
Tavallaan ajattelen, että olin onnellisempi vuosia sitten, kun en miettinyt vielä niin paljon tulevaisuutta tai ahdistunut Suomesta, mutta nyt, kun lukion loppu ja muutto ovat kohta tapetilla, niin on aivan sietämätön ajatus hetkestäkään täällä. Anteeksi avautuminen, mutta kirjoituksesi vain osuu niin lähelle omia feelingsejä juuri nyt :)

And good luck to your matriculation exam, tekstitaito can be pretty tricky :/ It always is. But you'll be fine :)

pinja said...

oi ihan tosi kivan tuntuinen blogi sulla ! :)

kaitlyn said...

the white lacey mini dress is SO perfect. i love your blog!

XOXO
Kaitlyn

http://drrtylaundry.blogspot.com

Hanna said...

aika samanlaiset fiilikset. hassua kun meilläkin kuvitellaan että kun lukio on mun osalta ohitse niin lähden niin nopeasti kun pystyn :) luultavasti niin tuleekin käymään, tosin vaihtarivuosi tulee kyllä antamaan jonkinlaista kuvaa elämästä muualla :D

erikas said...

wen: Ihanaa ku löytyy samanhenkisiä ihmisiä:) Tuntuu oudolta vuodattaa blogiin näin henkilökohtaisia asioita,mutta tuntuu ett kavereill menee koht hermot jos viel kerranki mainitsen mun vaihtari vuodest tai siit etten oikee ikinä oikee täysin Suomessa viihtyny.. Kaipaan maisemanvaihtoo nyt lähtö ei ookkaan niin helppoo ( en oo enään niin naiivi ku 3 vuotta sitten) :D Maailmaa pitäs vähä nähä ja sitte sen jälkee palata takas Suomeen.

Pinja: Kiitos :)

Kaitlyn: The dress has an amazing vibe! I am definitely seeking for that kind of dress. Thank you:) Thank for leaving a comment so I can check your blog.

Hanna: Vanhemmat :) Minneppäin sä oot lähössä vaihtoon?

|ME said...

I love these photos...
The make up and the hair is totally perfect...I wish i could look like her everyday - 60's chic=)

http://myillustratedfashiondiary.blogspot.com